top of page

Holistische benadering van schouder- en rugklachten

Ben je het zat om constant last te hebben van schouder- en rugklachten? Ik heb goed nieuws voor je! Bij mijn personal trainingssessies bied ik een holistische benadering aan om deze veelvoorkomende klachten aan te pakken.Wat houdt een holistische benadering in? Het betekent dat we naar het grotere geheel kijken en niet alleen naar de symptomen. We richten ons op het verbeteren van je algehele welzijn, zowel fysiek als mentaal.


Tijdens onze sessies zullen we werken aan het versterken van je schouders en rugspieren, om zo de juiste ondersteuning te bieden. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan je houding en ademhalingstechnieken om spanning en stress te verminderen.

Maar dat is nog niet alles! We zullen ook werken aan het verbeteren van je flexibiliteit en mobiliteit, zodat je lichaam in staat is om op een natuurlijke manier te bewegen. Dit kan helpen om de druk op je schouders en rug te verminderen.


Naast de trainingssessies zal ik je ook voorzien van nuttige tips en adviezen over voeding en levensstijl. Een gezond dieet en voldoende rust zijn namelijk essentieel voor het herstel van je lichaam.


Dus als je klaar bent om afscheid te nemen van die vervelende schouder- en rugklachten, stuur me dan een berichtje om een afspraak te maken! Samen werken we aan een sterker, gezonder en pijnvrij lichaam.


Comments


bottom of page