top of page
Jeroen de Vries – Bodyformation – Trainingsporgramma – personal training

Over Jeroen

Mijn naam is Jeroen de Vries en heb ruim 30 jaar ervaring als personal trainer en beoefenaar van krachtsport. Door de jaren heen kwamen er steeds meer beweging gerelateerde hulpvragen op mijn pad die mij uitdaagde mezelf steeds verder en breder te ontwikkelen en professionaliseren in mijn vakgebied.

 

Bij het samenstellen van mijn (persoonlijke) trainingsprogramma’s combineer ik mijn kennis en ervaring. Ik richt me op mensen die de wens hebben hun lichaam te veranderen. Dit kan zijn vanwege esthetische doelen, maar mijn passie ligt vooral bij het helpen van mensen die de controle over hun lichaam kwijt zijn en weer fit en vitaal door het leven willen gaan.

 

Dat je de controle verliest kan door van alles komen. Het leven loopt niet altijd zoals we zouden willen. Stress kan een flinke aanslagen op onze lichamen veroorzaken. Ook gezondheidsproblemen of een (tijdelijk) ziektebed kunnen de bewegingsvrijheid behoorlijk beperken. Maar juist door in actie te komen en weer te gaan bewegen kun je dit soort problemen letterlijk te lijf gaan! In mijn leven heb ik ook periodes gekend waarin ik mijn lichaam tekort heb gedaan en weet als geen ander welke multidisciplinaire aanpak er nodig is om een opwaartse spiraal in het lichaam en geest op gang te brengen.

 

Ik wil van jou weten wat je wensen zijn. Tijdens de intake bespreken we uitgebreid waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven en wat je levensstijl is om je beginsituatie en doelen goed in kaart te brengen.

Op basis van je wensen, belastbaarheid en mogelijkheden maak ik een programma op maat dat optimaal resultaat gaat geven. Daarna gaan we samen aan de slag en blijf ik gedurende het programma letten op je vorderingen. Aan mij de taak om te zorgen dat jij je doelen gaat behalen en elk uur dat je traint zo prettig en effectief mogelijk is.

 

Je trainingsprogramma op maat wordt op duidelijke wijze gepresenteerd. Ik zorg ervoor dat elke zweetdruppel de moeite waard is geweest. Dus zoek je een professionele personal trainer in Rotterdam of Schiedam, neem dan contact op via het onderstaande formulier en dan gaan we samen aan de slag!

meer als 30 jaar ervaring en hoog opgeleid.

OPLEIDINGEN:

• Bayesian Bodybuilding (Menno Henselmans)

• Functional Movement System (FMS 1, FMS 2, FCS)

• IHP University Exercise Specialist

• Fitvak Fitnesstrainer A & B

• Exercise for Health Specialist (EREPS 5)

• Functional Patterns (all courses)

• ViPR Loaded Movement 1 & 2

• Phil Daru Mentorship Program

• Hardstyl Kettle Bell 1 & 2 (online)

• Triphasic Sport Specific Coaches Certification

EREPS erkende zeer ervaren personal trainer Schiedam.
Functional Movement System bewegingsfunctionaliteitstest.
Rotterdam Westzeedijk Basic Fit
Sience based education met een ruime praktijk ervaring.
bottom of page