top of page

Personal training geven

Ben jij een zelfstandige personal trainer en op zoek naar een plek in Rotterdam of Schiedam om personal training te geven? Bij het team van Bodyformation is er regelmatig plek voor nieuwe Personal trainers.

 

Voor een vast bedrag per maand kun je gebruik maken van de Basic-Fit locaties: Westzeedijk Rotterdam, en/of de Brauwweg in Schiedam. Hierbij dien je – net als de rest van het team van Bodyformation – wel rekening te houden met enkele voorwaarden van de Basic-Fit.

 

Meer weten over de voorwaarden en kosten? Stuur dan een e-email met een korte toelichting en dan informeren we je graag!

Stagemogelijkheden

Bodyformation is een erkend stagebedrijf voor studenten die een gerelateerde opleiding volgen op niveau 1 t/m 4. Wanneer je stage wil lopen bij Bodyformation is het belangrijk dat je goed weet wat er van je opleiding verwacht wordt en wat je leerdoelen zijn. Op basis van je leerdoelen vullen we de stage gezamenlijk zo passend mogelijk in.

 

Tijdens een stage bij Bodyformation is er mogelijkheid om enkele lessen mee te kijken bij Jeroen of één van de andere gecertificeerde trainers bij Bodyformation. Naast meelopen formuleren we een zelfstandige casus/opdracht die je moet uitvoeren op basis van je leerdoelen en persoonlijke doelen.

 

Soms betekent dat in de praktijk dat je sommige leerervaringen niet alleen opdoet bij de Personal trainers, maar ook meedraait en inzicht krijgt in de dagelijkse werkzaamheden in de sportschool en achter de schermen waar je als Personal trainer mee te maken krijgt.

 

Wil jij stage lopen bij Bodyformation? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en toelichting over de opleiding die je volgt en wat je hoopt te leren bij Bodyformation. En wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

bottom of page