top of page
ada 1.jpg

Strong

& Curvy

32 sessies in 16 weken  // uitgebreid intakegesprek // 2x per week trainen // voedingsplan op maat

Strong & Curvy

Voor vrouwen met power

Strong & Curvy is het programma voor vrouwen die vet willen verliezen en spiermassa en -kracht op willen bouwen. Strong & Curvy richt zich op het stimuleren van de vetverbranding door het stroomlijnen van de vrouwelijke vormen van je lichaam d.m.v. krachttraining. Strong & Curvy biedt een programma en handvatten om een droge spiermassa, sterke benen, ronde bilspieren en een strakke buik te ontwikkelen.

De bilspieren zijn de grootste en krachtigste spiergroep in het menselijk lichaam, maar door het moderne leven en het maken van de verkeerde levensstijlkeuzes worden de billen vaak niet actief gebruikt en blijven daardoor plat. Het Strong & Curvy programma is de remedie! Samen gaan we keihard aan de slag om meer spierkracht, sterkere rondingen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen!

Meer spierkracht, sterkere rondingen
en meer zelfvertrouwen!

Het Strong & Curvy programma in de praktijk:

  • Het Strong & Curvy programma duurt 16 weken en bestaat uit 32 sessies. 

  • Op basis van een intakegesprek brengen we je beginsituatie nauwkeurig in kaart en bepalen we de doelen. 

  • Daarna gaan we 2x per week 1 uur trainen in de sportschool. In 32 uur leer ik je een breed scala oefeningen perfect uit te voeren. Ik let daarbij constant op de details en coach je bij alles waar je tegenaan loopt. 

  • Je krijgt ook een voedingsplan op maat voor optimaal resultaat. Dit plan wordt bijgesteld op basis van je resultaten en de obstakels waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Tijdsduur: 4 maanden

Prijs: €440,- per maand 

Booty Building. spieren opbouwen in buik, billen en benen.

Transformeer

je eetpatroon in

3 maanden!

Ontdek hoe jij het maximale resultaat uit je trainingsprogramma kan halen dankzij het Dolce Dieet! 

bottom of page