top of page

Een quick-fix om vet te verliezen bestaat er niet, maar wanneer je met 100% inzet voor het Downsize gaat garandeer ik je dat je voor de snelste weg kiest! 

peter 1.jpg

Downsize

Programma

32 sessies in 16 weken  // uitgebreid intakegesprek // 2x per week trainen // voedingsplan op maat // tweeweklijkse meting // lifestylecoaching

Downsize Programma

Voor iedereen die wil afvallen! 

Wil je van het overgewicht af dat je ervan weerhoudt te leven en zijn zoals jij wil? Met het Downsize programma help ik je controle te nemen over je lichaam en leven. Het Downsize programma is een simpel systeem van effectief trainen en slim eten, speciaal ontworpen om je lichaam te transformeren, je meer energie te geven en je zelfvertrouwen te vergroten!

Door het Downsize programma met toewijding te volgen zie je onmiddellijke en significante resultaten. Laat me je helpen de cyclus van gewichtsverlies en gewichtstoename te doorbreken en je een methode aanleren waar je ook op de lange termijn resultaat blijft behouden. Kies voor Downsize en word de beste versie van jezelf!  

Een quick fix om vet te verliezen bestaat er niet, maar wanneer je met 100% inzet voor het Downsize programma gaat garandeer ik je dat je voor de snelste weg kiest! 

Het Downsize programma in de praktijk:

  • Het Downsize programma duurt 16 weken en bestaat uit 32 sessies. 

  • Op basis van een intakegesprek brengen we je beginsituatie nauwkeurig in kaart en bepalen we de doelen (het maximaal mogelijke vetverlies). 

  • Tijdens het intakegesprek bespreken we ook wat nodig is om een persoonlijk voedingsplan op te kunnen stellen. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat na het programma voortgezet kan worden om de behaalde resultaten te behouden. Dit plan wordt gedurende het programma bijgesteld op basis van je resultaten.

  • Daarna gaan we 2x per week 1 uur trainen in de sportschool. In 32 uur leer ik je een breed scala oefeningen die je nodig hebt om je doelen te behalen perfect uit te voeren. Ik let daarbij constant op de details en coach je bij alles waar je tegenaan loopt. 

  • Tweewekelijks meting, evaluatie & lifestylecoaching. Iedere twee weken vindt er een meetmoment plaats waarbij de progressie en eventuele knelpunten geëvalueerd en waar nodig bijgesteld worden. Wellicht betreft dit veranderingen in het voedingsplan of de trainingen, maar het kunnen ook duurzame aanpassingen in je levensstijl zijn. Het doel is je de juiste handvatten en tools te geven om je doelen te bereiken, maar ook te behouden! Een quick fix om vet te verliezen bestaat er niet, maar wanneer je met 100% inzet voor het Downsize programma gaat garandeer ik je dat je voor de snelste weg kiest! 

 

Tijdsduur: 4 maanden

Prijs: €440,- per maand 

Gezonde voeding beweging en plezier in het sporten

Transformeer

je eetpatroon in

3 maanden!

Ontdek hoe jij het maximale resultaat uit je trainingsprogramma kan halen dankzij het Dolce Dieet! 

body-and-fit-fit-energy-drink-1.jpg

Shake it!

Vind de aanbevolen sportvoeding in de Body & Fit store!

pexels-nataliya-vaitkevich-7615462_edited.jpg

Kies de juiste supplementen

Bereken op deze website welke supplementen je nou echt nodig hebt!

bottom of page