top of page
Ivy 2.jpg

Exercise

For Health

32 sessies in 16 weken  // uitgebreid intakegesprek // 2x per week trainen // bewegingsfunctionailiteitstesten

Exercise For Health

Voor wie zich fitter en gezonder wil voelen

Je hoeft niet ziek te zijn om je gezonder te willen voelen. Een gezond, fit en vitaal lichaam zorgt ervoor dat we ons makkelijker door het dagelijks leven kunnen maneuvreren en meer kunnen genieten van alles dat het leven heeft te bieden. En dat is precies waar het Exercise For Health programma zich op richt! Het Exercise For Health Programma is een op wetenschappelijk en in de praktijk getoetste methode van Personal Training die je pijntjes, ongemakken en het vetpercentage significant kan doen verminderen.

Tijdens het Exercise For Health programma richt ik me op het verbeteren van de grondmotorische functies van het lichaam door middel van functionele trainingen zoals je die niet eerder ervaren hebt. Ik laat je zien hoe je kunt trainen met krachtige en vloeiende bewegingen en hoe je spieronevenwichtigheden, mobiliteitsbeperkingen, stabiliteitsproblemen en blessures te lijf gaat. Het juist aanleren van de oefeningen met een correcte houding staat hierbij centraal.

Door het Exercise For Health Programma te volgen zul je snel merken dat de dagelijkse activiteiten makkelijker gaan en je meer energie over houdt om het maximale uit je leven te halen!

Een gezond, fit en vitaal lichaam zorgt ervoor dat we ons makkelijker door het dagelijks leven kunnen maneuvreren en meer kunnen genieten van alles dat het leven heeft te bieden. En dat is precies waar het Exercise For Health programma zich op richt!

Het Exercise For Health programma in de praktijk:

  • Het Exercise For Health programma duurt 16 weken en bestaat uit 32 sessies

  • Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke bewegings- en gezondheidsdoelen en beginsituatie zorgvuldig in kaart om tijdens het programma optimale resultaten te kunnen bereiken. Indien nodig of wenselijk, en met toestemming, is er contact met de behandelend arts/therapeut.

  • Uitgebreide bewegingsfunctionaliteitstesten. Om inzicht te krijgen in je bewegingsvaardigheden en deze optimaal te verbeteren neem ik een FMS test (Functional Movement Screening) af en doe ik een postuuranalyse. Dit om te kijken of uw huidige postuur en houding van invloed is op eventuele klachten, het bepalen de mogelijke bewegingsrestricties en het evalueren van resultaten.

  • Daarna gaan we 2x per week 1 uur trainen in de sportschool met een schema met als doel een fittere, vitalere, betere versie van jezelf te worden. Ik leer je de oefeningen die je nodig hebt perfect uit te voeren en leg duidelijk uit waarvoor ze zijn en waarom de oefening goed is zodat je na het programma zelfstandig door kan blijven werken aan jezelf!  Bij het Exercise For Health zijn de doelen vaak persoonlijk en gezondheid gerelateerd, dat vraagt om een persoonlijke en zorgvuldige aanpak.

 

Tijdsduur: 4 maanden

Prijs: €440,- per maand

body-and-fit-fit-energy-drink-1.jpg

Shake it!

Vind de aanbevolen sportvoeding in de Body & Fit store!

pexels-nataliya-vaitkevich-7615462_edited.jpg

Kies de juiste supplementen

Bereken op deze website welke supplementen je nou echt nodig hebt!

gezond worden met bewegen en goede voeding

Transformeer

je eetpatroon in

3 maanden!

Ontdek hoe jij het maximale resultaat uit je trainingsprogramma kan halen dankzij het Dolce Dieet! 

bottom of page