top of page

KOM SAMEN TRAINEN
EN
BESPAAR 40%
OP JE PAKKET! 

Ben je geïnteresseerd in 1 van onze programma's maar vind je het spannend om in je eentje te gaan, of past het niet in je budget? Bij Bodyformation kun je alle programma's ook samen volgen. Behalve dat je samen met je vriend/vriendin/familielid/etc. sterker en fitter wordt en elkaar kunt motiveren, ontvang je maar liefst 40% KORTING per persoon op het pakket naar keuze!

Prijzen duo training: 

Bodyformation

trainingsprogramma's:

#PRIJZEN

Strong & Curvy 

Downsize 

Upsize

Exercise For Health

Persoonlijk trainingsprogramma:

1x per week

2x per week

Indivuele training:

€ 130,-  per maand

€ 260,-  per maand

€ 220,- per maand

€ 420,- per maand

Duo training:

€  90,-  per maand

€ 160,-  per maand

Besparing:

Indivuele training:

€ 260,-  per maand

€ 260,-  per maand

€ 260,-  per maand

€ 260,-  per maand

€ 440,- per maand

€ 440,- per maand

€ 440,- per maand

€ 440,- per maand

Duo training:

€ 180,-  per maand

€ 180,-  per maand

€ 180,-  per maand

€ 180,-  per maand

Besparing: 

* Bij alle trainingsprogramma's van Bodyformation train je 2x in de week gedurende 16 weken / 4 maanden. De prijzen in het bovenstaande overzicht zijn de kosten per persoon per maand. 

Scroll en ontdek meer over onze unieke trainingsprogramma's! 

Jeroen de Vries – Bodyformation – Personal Trainer – Rotterdam -Basic-Fit-11

STRONG

& CURVY

programma

Strong & Curvy is het programma voor vrouwen die vet willen verliezen en spiermassa en -kracht op willen bouwen. Strong & Curvy richt zich op het stimuleren van de vetverbranding door het stroomlijnen van de vrouwelijke vormen van je lichaam d.m.v. krachttraining. Strong & Curvy biedt een programma en handvatten om een droge spiermassa, sterke benen, ronde bilspieren en een strakke buik te ontwikkelen.

#STRONG&CURVY

noun-gym-3480897.png
Jeroen de Vries – Bodyformation – Personal Trainer – Rotterdam -Basic-Fit-12g

Upsize

programma

Wil je meer resultaat uit je trainingen halen en spiermassa opbouwen? Het Upsize programma is speciaal ontwikkelt om je optimaal te helpen meer kracht en spiermassa op te bouwen! De uitdaging is om spiermassa en kracht zo snel mogelijk en met een minimale ophoping van lichaamsvet te laten groeien. Dit kan alleen met een gedurfde aanpak waarbij je je conventionele ideeën over eten en trainen opzij moet zetten en als je er 100% voor wil gaan!

#UPSIZE

noun-biceps-2400974.png
Jeroen de Vries – Bodyformation – Personal Trainer – Rotterdam -Basic-Fit-13

Downsize

Programma

Wil je van het overgewicht af dat je ervan weerhoudt te leven en zijn zoals jij wil? Met het Downsize programma help ik je controle te nemen over je lichaam en leven. Het Downsize programma is een simpel systeem van effectief trainen en slim eten, speciaal ontworpen om je lichaam te transformeren, je meer energie te geven en je zelfvertrouwen te vergroten!

#DOWNSIZE

Jeroen de Vries – Bodyformation – Personal Trainer – Rotterdam -Basic-Fit-14

Exercise

For Health

programma

Je hoeft niet ziek te zijn om je gezonder te willen voelen. Een gezond, fit en vitaal lichaam zorgt ervoor dat we ons makkelijker door het dagelijks leven kunnen maneuvreren en meer kunnen genieten van alles dat het leven heeft te bieden. En dat is precies waar het Exercise For Health programma zich op richt! 

Door het  Programma te volgen zul je snel merken dat de dagelijkse activiteiten makkelijker gaan en je meer energie over houdt om het maximale uit je leven te halen!

#HEALTH

noun-fitness-4704628.png
bottom of page