top of page
pexels-cottonbro-studio-4753921.jpg

Krachttrainingen

zoals je ze nooit ervaarde

BODYFORMATION.NL
PERSONAL TRAINING 
IN ROTTERDAM & SCHIEDAM

Welkom op de website van Bodyformation. Personal trainer en eigenaar van Bodyformation Jeroen de Vries staat met bijna 30 jaar ervaring voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bodyformation biedt personal training in Rotterdam en Schiedam door het combineren van krachttraining, voedingsadvies, lifestyle coaching en 30 jaar praktijkervaring. Alle programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getoetst in de praktijk. Ontdek op deze website de unieke trainingsprogramma’s en wat Bodyformation voor jou kan betekenen!

Gezonde voeding voor blijvende veranderingen

STRONG & CURVY

Strong & Curvy is het programma voor vrouwen die vet willen verliezen en spiermassa en -kracht op willen bouwen. Strong & Curvy richt zich op het stimuleren van de vetverbranding door het stroomlijnen van de vrouwelijke vormen van je lichaam d.m.v. krachttraining. Strong & Curvy biedt een programma en handvatten om een droge spiermassa, sterke benen, ronde bilspieren en een strakke buik te ontwikkelen.

 

De bilspieren zijn de grootste en krachtigste spiergroep in het menselijk lichaam, maar door het moderne leven en het maken van de verkeerde levensstijlkeuzes worden de billen vaak niet actief gebruikt en blijven daardoor plat. Het Strong & Curvy programma is de remedie! Samen gaan we keihard aan de slag om meer spierkracht, sterkere rondingen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen!

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding op hoog niveau

STRONG 

& CURVY

INFO & PRIJZEN

DOWNSIZE

PAKKET

INFO & PRIJZEN

UPSIZE

PAKKET

INFO & PRIJZEN

UPSIZE

PAKKET

INFO & PRIJZEN

EXERCISE

FOR HEALTH

INFO & PRIJZEN

EXERCISE

FOR HEALTH

INFO & PRIJZEN

STRONG 

& CURVY

INFO & PRIJZEN

Train samen met een vriend of vriendin en motiveer elkaar nog meer om je doelen te bereiken! Met DUO Training train je samen en krijg je ieder een individuele trainings- en voedingsschema. Bovendien ontvang je beide korting op de tarieven!

Samen sterk en gezond worden

Duo trainingen

LEES MEER

KLANTEN OVER BODYFORMATION

SPORTEN BIJ BASIC FIT

De personal training sessies van Bodyformation worden gegeven op locaties van Basic-Fit sportschool aan de Westzeedijk en Sint-Jobskade te Rotterdam en De Brauwweg te Schiedam. Jeroen de Vries is hoofdtrainer personal training Basic-Fit. Als lid van Basic-Fit kun je zeven dagen per week gebruikmaken van de moderne faciliteiten en meedoen aan de gratis groepslessen die regelmatig worden georganiseerd.

SPORTEN BIJ BASIC FIT

Meedoen aan de wedstrijd

Dit is je
kans om te winnen!

Bedankt voor de inzending! We laten het je weten als je gewonnen hebt.

Basic Fit Westzeedijk

INSTAGRAM

bottom of page