De beste resultaten behaal je met een personal trainer en een training die volledig op jou is afgestemd. En dat kun je verwachten bij Bodyformation.

Wil je afvallen, fit worden of gewoon lekker sporten? Ik motiveer, ondersteun en sta je bij om je doelen snel en verantwoord te behalen. En dat al met een maal per week 60 minuten personal training.

Persoonlijk Trainingsschema

Ik stel een persoonlijk trainingsschema voor je op waarbij rekening gehouden word met eventuele klachten of specifieke wensen. Hierna gaan we samen aan de slag en word alles in de praktijk afgesteld op jou.

Voeding & Lifestyle Pakket

Goede voeding en training zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede voeding zorgt ervoor dat je sneller je specifieke doel behaalt. Je krijgt daarom van mij een voedingsplan op maat en je ontvangt een aantal belangrijke lifestyle tips die je helpen je doel te bereiken.

100% Resultaat

Ik motiveer en stimuleer je en leer je precies tot hoever je kunt gaan. Ik zorg ervoor dat elke zweetdruppel de moeite waard geweest is. Ook kun je mij tijdens de sessies al je vragen over training en voeding stellen.


PERSONAL TRAINING PAKKETTEN

Met de personal training van Bodyformation kan je kiezen uit drie pakketten afhankelijk van hoe vaak je per week wil trainen en de mate van begeleiding die je daarbij krijgt. Naast de begeleiding krijg je ook een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Je voortgang wordt dan regelmatig besproken en je schema zonodig bijgesteld.

Om te beginnen wordt een plan opgesteld om binnen 3 maanden je doelen te bereiken. Na die 3 maanden kan je de begeleiding steeds met een maand verlengen om te zorgen dat je je resultaten ook behoudt!


Basis

€ 238

Per Maand
 • Intake vragenlijst
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsbegeleiding & Lifestyle coaching
 • 1 x per week 1 uur Personal Training
 • 13 trainingen in totaal
 • Onbeperkt app en email contact om altijd je vragen te stellen omtrent je traject

Intensief

€ 650

Per Maand
 • Intake gesprek
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsbegeleiding & Lifestyle coaching
 • 3 x per week 1 uur Personal Training
 • 39 trainingen in totaal
 • Uitgebreid supplementenadvies voor jou doel
 • Onbeperkt app. en email contact om altijd je vragen te stellen omtrent je traject

De personal training pakketten zijn exclusief lidmaatschap van Basic-Fit. Regelmatig heeft Basic-Fit akties lopen waarbij je de eerste maand gratis kan sporten. Met een lidmaatschap kun je sporten bij elk van de 150 Basic-Fit clubs in Nederland. Douches en kluisjes zijn gratis voor leden.

Wat klanten zeggen

Sandra Esmeijer
Sandra Esmeijer
17:29 05 Apr 23
Jeroen is iemand met veel ervaring en verstand van het lichaam. Mijn trainingschema was gemaakt vanwege mijn rugklachten en zijn oefeningen en begeleiding hebben gezorgd dat deze zo goed als zijn verdwenen.
Ulf Hackauf
Ulf Hackauf
19:53 23 Nov 22
Jeroen is een trainer die met veel ervaring en kennis heel precies te werk gaat. Hij maakt een trainingsschema dat op jouw wensen en kunnen afgestemd is. Hij legt uit waarop je bij elke oefening moet letten en kijkt of je die ook goed uitvoert. Samen met hem werk je ernaartoe dat je op een goede manier zelfstandig gaat trainen. En dat gebeurt op een heel fijne, vriendelijke manier.
Sándor Verdouw
Sándor Verdouw
15:34 21 Nov 22
Jeroen nam als voorbereiding op onze samenwerking uitgebreid contact op met mijn therapeut om zo tot een sluitend schema te komen. Dit schema hebben we samen doorgewerkt en is tot de dag van vandaag mijn leidraad. Klachten zijn verminderd en beheersbaar, plus ik kan weer redelijk normaal sporten. Jeroen weet waar hij het over heeft en gaat de extra mile in zijn werk, gedreven door passie voor zijn werk. Top!
stefan van Neijhof
stefan van Neijhof
17:12 07 Jun 22
Als je op zoek bent naar dé beste personal trainer in Rotterdam/Nederland dan moet je Jeroen zeker een kans geven. Hij heeft mij geholpen sterker te worden en tegelijk mijn vetpercentage te verlagen. Jeroen weet precies waar hij het over heeft, je kan altijd vragen aan hem stellen en doet er ook totaal niet moeilijk over als een les langer duurt dan een uur. Hij maakt een plan wat écht afgestemd is op jou lichaam en jou doelen (afvallen, aankomen, sterker worden). Geef dan zeker Jeroen een kans!
Annemarie Selhorst
Annemarie Selhorst
13:05 15 May 22
Voor iedereen die twijfelt om Jeroen als trainer te nemen: doe het!Je zult er zeker geen spijt van hebben. Hij is heel erg professioneel, je kan altijd met hem overleggen waar je meer en minder de nadruk op wilt leggen met trainen en hij past het meteen aan.Hij maakt samen met jou een plan en misschien wel het allerbelangrijkste hij daagt je altijd uit om je grenzen te verleggen!Daarnaast is hij naast trainer ook een aangenaam, vriendelijk en gezellig persoon om tussen de sets meet te praten! Een echte aanrader dus!
laura denise veloo
laura denise veloo
18:39 14 May 22
Erg tevreden over jeroen. Met wat aanpassingen in mijn voeding en ondertussen 1 x per week trainen echt een heel goed resultaat. Jeroen luistert goed en heeft een brede uiteenlopende kennis waar hij meerdere doelgroepen mee kan begeleiden.
Jennifer Hart
Jennifer Hart
10:24 14 May 22
Jeroen is een getalenteerde professional op het gebied van voeding en beweging. Hij coacht op een fijne en geduldige manier, waarbij hij echt oog heeft voor jou als mens. Het stukje communicatie verloopt soms iets minder, maar dit komt ook omdat Jeroen het druk heeft. Kortom, een geweldige personal trainer die ik zeker kan aanbevelen!
M
M
08:10 14 May 22
De beste coach die er is. Jeroen heeft zo onvoorstelbaar veel kennis van het menselijk lichaam, spiergroei, metabolisme, en weet dat in praktijk naar de beste trainingen en begeleiding om te zetten. Hij is ook relaxed en aangenaam in zijn gezelschap. Als je maximaal lichamelijk resultaat wilt moet je bij hem zijn! Ik heb ervaring met verschillende begeleiding en hij is sowieso de allerbeste!
Wendy Prophitius
Wendy Prophitius
05:50 14 May 22
Op basis van je eigen kracht, werken naar een goede techniek , met het juiste resultaat als doel
Jacintha Pesulima
Jacintha Pesulima
06:26 06 May 22
Na jaren niet gesport te hebben ben ik 3 maanden geleden gestart met personal training door Jeroen van Bodyformation. Het resultaat?:- Sterk en fit- 11 kg lichter- Zelfvertrouwen- Een kast vol nieuwe kleding en onbetaalbaar:- Complimenten van de kids :)Verleg je grenzen met Bodyformation. Ook diegenen die (al jaren) zelf trainen: onder begeleiding van Jeroen finetune jij je oefeningen voor optimaal resultaat!
Paul Schouten
Paul Schouten
06:49 05 Feb 22
Jeroen is om te beginnen een prettige, rustige persoonlijkheid. Hij heeft een goed oog voor je specifieke doelen (voor ons was dat core strength en spieropbouw) en helpt je iedere keer in stapjes je grenzen te verleggen. Door zijn ervaring kan Jeroen goed uitleggen en voordoen hoe je -als beginner of als gevorderde- het beste uit iedere oefening haalt.We gaan nu een paar maanden zelf aan de slag en kloppen dan zeker weer bij Jeroen aan als we vastlopen. Ga met Jeroen aan de slag en je komt zeker snel verder!
Lilian Smak Gregoor
Lilian Smak Gregoor
08:03 15 Jul 19
Jeroen weet te motiveren, en ook af te remmen (wat in mijn geval nodig was). Hij heeft geduld en hielp me door te zetten, ook al durfde ik niet te geloven dat ik een bepaalde oefening onder de knie kon krijgen. En met resultaat: 15 kilo lichter in 6 maanden! Jeroen is er de oorzaak van dat ik fitness nooit meer los laat!
Isabella Samuel
Isabella Samuel
12:16 22 May 19
Al 4 maanden volop bezig met jeroen en al 10 kilo kwijt !!! hele professionele aardige trainer die oog heeft voor wat je wil en wat mooi is ! met 1 voorbeeld foto wist jeroen gelijk een passende schema te maken ! kortom ik raad iedereen jeroen aan .
Christiaan van Wijk
Christiaan van Wijk
11:24 21 May 19
Heel fijn om Jeroen als personal trainer te hebben! Hij heeft veel kennis in huis en geeft goede tips over het trainen.
Toon van de Venne
Toon van de Venne
09:57 22 Apr 19
Dankzij Jeroen ben ik 10 kilo vet kwijtgeraakt en tegelijkertijd veel spiermassa aangekomen EN op kracht vooruit gegaan! En dat in 3 maanden tijd.Voor goede PT moet je bij Jeroen zijn!
Zurika Kazim
Zurika Kazim
20:00 30 Mar 19
Goede begeleiding op maat. Als je echte resultaten wilt boeken dan is Jeroen de personal trainer bij wie je moet zijn!
Volgende beoordelingen
js_loader

  Aanmelden Personal Training

  Je aanmelding hier is geheel vrijblijvend. Aan de hand van de antwoorden die je hieronder geeft maak ik een voorstel voor een trainings- en voedingsschema op maat die we tijdens een persoonlijk gesprek zullen doornemen.

   

  Welk pakket heb je interesse in (je keuze is nog niet definitief)?

  Trainingsdoelen

  Waar wil je trainen

  Jouw Details

  Ik bel je om een afspraak te maken voor het intake gesprek. Dat duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij de Basic-Fit vestiging van jouw keuze. Wanneer komt het je uit dat ik bel?