Jeroen de Vries

Ik ben Jeroen de Vries en  ben ruim 25 jaar actief met fitness en krachttraining. Als trainer en coach, maar zeker als beoefenaar. Met de ervaring die ik hierin heb opgedaan, heb ik de methode ontwikkeld die ik nu met bodyformation gebruik.

 

Met mijn personal training richt ik me op mensen met de wens om hun lichaam te veranderen of om weer fit en vitaal door het leven te kunnen gaan. Ik heb in mijn leven ook periodes gekend waarin ik mijn lichaam tekort heb gedaan en besef dus als geen ander wat er nodig is om dit om te keren.

 

Ik wil van jou weten wat je wensen zijn. Daarna doen wie samen de intake waar in ik je huidige gesteldheid en leefstijl grondig analyseer. Op basis van jou wensen en mogelijkheden maak ik daarna een programma op maat dat optimaal resultaat gaat geven.

 

Daarna gaan we samen aan de slag en blijf ik letten op jouw vorderingen. Aan mij de taak om te zorgen dat jij je doel gaat halen en dat elk uur dat je traint zo prettig en effectief mogelijk is.

 

Jouw trainingsprogramma op maat wordt op duidelijke wijze gepresenteerd. Ik zorg ervoor dat elke zweetdruppel de moeite waard is geweest.

 

Neem vandaag nog contact met mij op, of kom naar de Basic-Fit op de Westzeedijk, schrijf je in, en daarna gaan we samen aan de slag. 

 

Sportieve groet,

Opleidingen

Certified Bayesian Personal Trainer

SmartPT personal trainer

IHP  University Instructor

Fitvak Fitnesstrainer A

Fitvak Fitnesstrainer B

Fitvak Manager Sportschool