Uniek bij Bodyformation: DUO Training. Personal training voor twee personen: twee keer zoveel motivatie, twee keer zoveel resultaat.

Train samen met je vriend, vriendin, partner, collega, buurman, moeder, of misschien heb je al een trainingspartner en willen jullie samen de volgende stap nemen naar een hoger niveau. Samen trainen motiveert, omdat je ervaringen kunt delen en elkaar steunen tijdens het proces.

Bovendien ontvang je bij een DUO Training een aanzienlijke korting op de tarieven voor Personal Training. Voor Personal training Compleet betaal je nog maar €125 per persoon (normaal €175) en voor Personal training Intensief betaal je nog maar €250 per persoon (normaal €350).

Bij DUO Training ontvang je dezelfde begeleiding en extra’s als bij Personal training en train je beide op dezelfde momenten. De voedings- en trainingsschema’s zijn per individu afgesteld zodat je allebei een optimale training krijgt gericht op jouw niveau en resultaat.

De beste resultaten behaal je met een personal trainer en een training die volledig op jou is afgestemd. En dat kun je verwachten bij Bodyformation.

Wil je afvallen, fit worden of gewoon lekker sporten? Ik motiveer, ondersteun en sta je bij om je doelen snel en verantwoord te behalen. En dat al met een maal per week 60 minuten personal training.

Persoonlijk trainingsschema

Ik stel een persoonlijk trainingsschema voor je op waarbij rekening gehouden word met eventuele klachten of specifieke wensen. Hierna gaan we samen aan de slag en word alles in de praktijk afgesteld op jou.

Voeding & Lifestyle Pakket

Goede voeding en training zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede voeding zorgt ervoor dat je sneller je specifieke doel behaalt. Je krijgt daarom van mij een voedingsplan op maat en je ontvangt een aantal belangrijke lifestyle tips die je helpen je doel te bereiken.

100% Resultaat

Ik motiveer en stimuleer je en leer je precies tot hoever je kunt gaan. Ik zorg ervoor dat elke zweetdruppel de moeite waard geweest is. Ook kun je mij tijdens de sessies al je vragen over training en voeding stellen.


DUO TRAINING PAKKETTEN

Met de DUO training van Bodyformation kan je kiezen uit twee pakketten afhankelijk van hoe vaak je per week wil trainen en de mate van begeleiding die je daarbij krijgt. Naast de begeleiding krijg je ook een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Je voortgang wordt dan regelmatig besproken en je schema zonodig bijgesteld.

Om te beginnen wordt een plan opgesteld om binnen 3 maanden je doelen te bereiken. Na die 3 maanden kan je de begeleiding steeds met een maand verlengen om te zorgen dat je je resultaten ook behoudt!


Compleet

€ 125

Per Maand Per Persoon
 • Personal Training voor twee personen
 • Intake gesprek
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsplan op maat
 • Samen 1 x per week 1 uur Personal Training
 • 13 trainingen in totaal
 • Tijdens de training al je vragen stellen omtrent je traject

Intensief

€ 250

Per Maand Per Persoon
 • Personal Training voor twee personen
 • Intake gesprek
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsplan op maat
 • Samen 2 x per week 1 uur Personal Training
 • 26 trainingen in totaal
 • Uitgebreid supplementenadvies voor jou doel
 • Onbeperkt app. en email contact om altijd je vragen te stellen omtrent je traject

De personal training pakketten zijn exclusief lidmaatschap van Basic-Fit. Regelmatig heeft Basic-Fit akties lopen waarbij je de eerste maand gratis kan sporten. Met een lidmaatschap kun je sporten bij elk van de 150 Basic-Fit clubs in Nederland. Douches en kluisjes zijn gratis voor leden.

Wat klanten zeggen

Lilian Smak Gregoor
Lilian Smak Gregoor
08:03 15 Jul 19
Jeroen weet te motiveren, en ook af te remmen (wat in mijn geval nodig was). Hij heeft geduld en hielp me door te zetten, ook al durfde ik niet te geloven dat ik een bepaalde oefening onder de knie kon krijgen. En met resultaat: 15 kilo lichter in 6 maanden! Jeroen is er de oorzaak van dat ik... fitness nooit meer los laat!lees meer
Isabella Samuel
Isabella Samuel
12:16 22 May 19
Al 4 maanden volop bezig met jeroen en al 10 kilo kwijt !!! hele professionele aardige trainer die oog heeft voor wat je wil en wat mooi is ! met 1 voorbeeld foto wist jeroen gelijk een passende schema te maken ! kortom ik raad iedereen jeroen aan .
Christiaan van Wijk
Christiaan van Wijk
11:24 21 May 19
Heel fijn om Jeroen als personal trainer te hebben! Hij heeft veel kennis in huis en geeft goede tips over het trainen.
Toon van de Venne
Toon van de Venne
09:57 22 Apr 19
Dankzij Jeroen ben ik 10 kilo vet kwijtgeraakt en tegelijkertijd veel spiermassa aangekomen EN op kracht vooruit gegaan! En dat in 3 maanden tijd. Voor goede PT moet je bij Jeroen zijn!
Zurika Kazim
Zurika Kazim
20:00 30 Mar 19
Goede begeleiding op maat. Als je echte resultaten wilt boeken dan is Jeroen de personal trainer bij wie je moet zijn!
Volgende beoordelingen

Aanmelden DUO Training

Je aanmelding hier is geheel vrijblijvend. Aan de hand van de antwoorden die je hieronder geeft maak ik een voorstel voor een trainings- en voedingsschema op maat die we tijdens een persoonlijk gesprek zullen doornemen.

 

Welk pakket hebben jullie interesse in (je keuze is nog niet definitief)?

Trainingsdoelen

Waar willen jullie trainen

Jouw Details

Ik bel je om een afspraak te maken voor het intake gesprek. Dat duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij de Basic-Fit vestiging van jouw keuze. Wanneer komt het je uit dat ik bel?